Om Røyken Cykleklubb


Røyken Cykleklubb er klubben for deg som synes sykling er spennende og interessant og ønsker å utvide horisonten ved å dele opplevelser på sykkelsete med andre. Klubben ble opprettet i 1994 og har primært medlemmer fra Røyken og Hurum. Klubben teller omlag 80 deltakere og det er god aldersspredning fra de aller yngste familiemedlemmene til seniorer som har syklet i mange år.


Klubben er aktiv innen landeveissykling og terrengsykling. Klubben tilbyr organisert trening for begge kategorier syklister. I tillegg har klubben nylig startet en egen langrennsgruppe.

Røyken Cykleklubb er klubben for oss som elsker å sykle og har oppdaget at det å sykle sammen er mye morsommere og mye mer lærerikt enn det å sykle alene. - Nå går vi også på ski sammen om vinteren!

Klubbens visjon er “Bedre og bedre” med underliggende grunnverdi “Alle skal med!”
De aller fleste av våre medlemmer kommer helt uerfarne og med begrenset kondisjon til oss. Etter en stund er som regel formen på god vei, og med kyndig bistand og godt humør, blir også opplevelsen av å trene med andre adskillig mer positiv.


Treninger

  • Landevei Det er tilbud om felles treninger på landevei tre ganger hver uke, på tirsdag, torsdag og søndag. Søndagstreningen består vanligvis av en rolig langtur, mens treningene i ukedager er kortere og med fokus på å øve på tekniske ferdigheter som f.eks å sykle sikkert i gruppe.
  • Terrengsykkel

Sykkelritt

Klubben har god erfaring med å satse på fellesdeltakelse i sykkelritt. Noen av våre medlemmer vil delta i moderat tempo mens andre vil sykle på tid. Det er plass til alle! Klubbens deltakelse i sykkelritt motiverer medlemmene til å slutte opp om fellestreningene. Klubben har i flere år deltatt i Enebakk rundt, Vänaren rundt og vi har sendt lag og enkeltdeltakere til ulike deler av Styrkeprøven. Kråketråkken utenfor Moss er også en gjenganger.

Siste store fellesritt var Lillehammer - Oslo i lagtempo sammen med syklister fra naboklubben Hurum CK sommeren 2013.“Bedre og bedre” 

Ta kontakt om du har lyst til å være med i Røyken CK! 

“Alle skal med!”