Røyken CKs egne segmenter på StravaLitt om Strava og segmenter


Strava er en egen treningsapplikasjon som finnes både for androidtelefoner og den såkalte iphone. Strava er gratis. Sjekk den ut på www.strava.com. Det er også mulig å bruke data fra et pulsklokkesystem. Det forutsetter at klokken også har en GPS mottaker og at data kan overføres fra klokken og til en datamaskin. Data fra pulsklokkesystemer fra Garmin kan lastes direkte opp i Strava. Har du et system fra Polar må du ta veien om treningsapplikasjonen RunKeeper. Runkeeper er også gratis. Sjekk den ut hos www.runkeeper.com.

Det som skiller Strava fra andre applikasjoner er segmentordningen. Hver enkelt bruker av Strava kan dele opp sin egen treningstur i avgrensede deler. Det er disse delene Stava kaller segmenter. Med en gang et segment er laget kan det brukes til å sammenligne egne prestasjoner med tidligere prestasjoner. Det kan selvfølgelig også brukes til å sammenligne eget strev med andres. For alle segmenter er synlig for alle andre, så snart segmentet er laget.

I Røyken CK tar vi i bruk denne segmentordningen fra og med sesongen 2013 og vi lager egne klubbsegmenter for LANDEVEI, TERRENGSYKKEL og LANGRENN. Alle segmentene vil ha navn som begynner med "Røyken CK". Mange av segmentene vil befinne seg på svært populære strekninger og det kan av og til være vanskelig å finne de andre deltakerne i klubben på listene som Strava til en hver tid lager. Alle klubbsegmentene vil være å finne nedenfor på denne siden.

Bli medlem av klubben vår på Strava og bruk "follower-systemet" der til å etablere kontakt med alle de andre som alt har tatt det i bruk. Vi sees på Strava! Følg denne linken